miercuri, 28 ianuarie 2015

Salata de Vinete fara Maioneza




Ingrediente 

2 vinete (a cca 300 gr bucata)
2 catei mici de usturoi
6 fire de patrunjel
100 gr samantana cu continut mare de grasimi
100 gr iaurt
3 linguri ulei de masline
2 linguri suc de lamaie
sare,piper

Mod de preparare
Incalzim cuptorul la 220 C
Vinetele se inteapa de mai multe ori,se pun pe o hartie de copt dupa care se coc in cuptor pentru 45 min.
Se lasa sa se raceasca 30 min, apoi se curata foarte bine de coaja.
Punem vinetele intr-un bol,adaugam usturoiul,1 lingura ulei si pasam cu mixerul vertical.
Se adauga in bol,zeama de lamaie,samnatana si iaurtul,mixam pentru 1 min.
Condimentam cu sare si piper.
Inainte de servire decoram salata cu cuburi de rosii si restul de ulei.


Bon appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu