sâmbătă, 16 martie 2013

Dip cu Creveti


Un Dip usor de preparat,simplu si gustos!



Ingrediente pentru 4 portii

100 gr creveti mici/ prefierti si decorticati
100 gr castravete/curatat de seminte si tocat cuburi
175 gr branza Philadelphia
2 ridichi rosii
cateva fire de marar si frunze arbagic
1 lingura zeama de lamaie
sare,piper
Intr-un bol se pune branza,adaugam castravetele si ridichile taiate in cuburi mici.
Adaugam creveti apoi mararul si frunzele de arbagic tocate.
Se pune zeama de lamaie,condimentam cu sare si piper proaspat macinat,amestecam.
Et voilà,gata dip-ul!
Servim cu toast sau tulpina de telina!

Bon appetit!
84 kcal/portia


6 comentarii:

  1. O gustare tare bună! Aș mânca și eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gustoasa si sanatoasa mancarica ta. Imi plac mult crevetii!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Splendida culoare are dip-ul asta al tau. Sa-ti tot inmoi painea in asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador crevetii! combinatia in care i-ai adus tu este dementiala! atatea ingrediente minunate :) si racoritor si delicios. super!

    RăspundețiȘtergere