marți, 24 iulie 2012

Nectarine cu Amaretti


Ingrediente pentru 2 portii
2 Nactarine sau piersici
12 fursecuri amaretti
inghetata cca 50 gr
2 linguri lichior de migdale

Se taie felii nectarinele si se pun intr-un vas mic(tip yena) .
Stropim feliile cu o lingura de lichior,acoperim si bagam vasul la cuptorul incalzit (170 C) pentru 20 min.
Scoatem tava din cuptor si stropim cu lichiorul ramas apoi, se lasa sa se raceasca.
Scurgem bine feliile de nectarine si se pun pe o farfurie.
Cu ajutorul la o lingurita formam o bila mica de inghetata si lipim cate 2 fursecuri si se pun deasupra la necatarine apoi,stropim cu siropul lasat de nectarine si servim.


.

6 comentarii:

  1. Foarte frumos si gustos!!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Sa sti ca tare bun a fost....dupa 2 portii eram putin ametita :)) hugs

      Ștergere
  3. Pot sa vin si eu sa degust putin din bunatatea ce ai facut-o ???
    Numai citind reteta si deja....imi ploua-n gura !
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere