marți, 10 aprilie 2012

Spaghete alla Puttanesca




Ingrediente:
400 g spaghete
400 g rosii in suc propriu
100 ml vin alb sec
1 ceapa medie taiata marunt
1 lingura capere
2 linguri ulei de masline
2 linguri măsline negre taiate felii
2 catei de usturoi ,tocati
6 -7 fileuri de ansoa
1 ardei iute roşu curatat de seminte si feliat
cateva fire de patrunjel, tocate 
piper,sare



Preparare:
Fierbem pastele in multa apa(3-4 L) in care am adaugat 1 lingura de sare, timp de 8-10 minute. Le scurgem bine si se transfera intr-un castron mare.
 Se pune la calit ceapa pentru 2 min,adaugam ardeiul si usturoi,mai calim inca 2 min,stingem cu vin dupa care se adauga, rosiile, cu suc cu tot, masline, capere,felileurile de ansoa si mai lasam la foc mediu inca 4 min.
Adaugam patrunjel si amestecam.Peste sosul din tigaie punem pastele si amestecam bine.Gustati si daca mai este nevoie adaugati sare si piper.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu