luni, 2 aprilie 2012

Spaghetti Aglio e Peperoncino


 Si pentru ca inca suntem in post,va propun astazi o reteta usor de facut si f.buna

Ingrediente pentru 2 persoane

250 gr spaghete(eu folosesc mereu Barilla nr 5)
3 l de apa
2 linguri de sare
1 ardei iute rosu
2 catei de usturoi
2 linguri de patrunjel tocat
3 linguri ulei de masline

Intr-o oala punem apa si sarea la fiert,fierbem pastele urmand instructiunile de pe pachet.
Intre timp tocam usturoiul marunt si ardeiul rondele.
Se pune pe foc  o tigaie cu pereti inalti,sotam usturoiul si ardeiul in uleiul de masline.
Pastele se scurg de apa, (se opreste 3 linguri de apa in care au fiert) si inainte se le punem in tigaie adaugam patrunjel plus apa si se mai gatesc inca 30 sec. amestecand prin scuturarea tigaii.
Condimentam cu sare si piper.
Sa Aveti Pofta!

Un comentariu:

  1. Vai,iubesc spaghetele..dar astea cu usturoi sint bestiale.Felicitari.
    Lecker,Lecker ♥

    RăspundețiȘtergere