luni, 23 aprilie 2012

Fursecuri cu fulgi de ciocolata



Ingrediente:


120gr unt
100gr zahar alb
100gr zahar brun
1 ou
1 /2 plic praf de copt,1 fiola esenta vanilie
180gr faina
175gr fulgi de ciocolata(ciocolata maruntita)




Mod de preparare:
Intr-un bol amestecam untul cu zaharul apoi adaugam oul vanilia si praful de copt si amestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.Adaugam si faina si amestecam pana se omogenizeaza iar la final adaugam si fulgii de ciocolata.
Din aceasta compozitie facem bilute care le punem pe o tava(pe tava punem hartie de copt) la distanta cam de 3 cm unele de altele.Se coc in cuptorul incins cam 15-20 min(chiar daca sunt moi in cuptor nu le lasati mai mult ,ele se intaresc cand se racesc).Se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu